Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Evenemangsvynavigation

Kommande Evenemang

februari 2018

Sök Rays sommarforskarskola!

4 februari - 1 april

Rays en sommarforskarskola för unga talanger som drömmer om en framtid inom forskning eller naturvetenskap. Rays vänder sig till dig som läser andra året på gymnasiet och har ett brinnande intresse för naturvetenskap, matematik eller teknik. Du behöver inte ha gjort något liknande tidigare – det viktiga är att du är ambitiös, intresserad och nyfiken. På sommarforskarskolan får du möjlighet att fördjupa dig inom ditt specifika intresseområde. Du kommer få forska på KTH, Karolinska Institutet eller Stockholms Universitet och du kommer…

Mer information »

Var med och tävla i Chalmers Robotförenings årliga Robot-SM!

14 februari - 21 april

Den 21 April 2018 är det äntligen dags igen för Robot-SM arrangerat av vår medlemsförening Chalmers Robotförening (CRF)! Vill ni och era robotar vara med och tävla i en eller flera spännande grenar? Besök anmälningssidan för mer information, anmälan och regler. Tänk på att anmälan stänger en vecka innan tävlingen dvs lördag 14 april. Vill du besöka evenemanget och titta på? Tävlingen är en del av programmet för vetenskapsfestivalen i Göteborg  och är både publikt och gratis. Tider för besökande är…

Mer information »

Semifinal Uppsala

28 februari @ 08:00 - 16:00

Semifinal i Uppsala av Utställningen Unga Forskare! Utställningen Unga Forskare Uppsala hålls på SLU. Här får elever en rolig dag och chans att ställa ut sitt gymnasieprojekt i spännande universitetsmiljö. Kom och besök oss och bli inspirerad till ditt eget projekt!

Mer information »

Semifinal Göteborg

28 februari @ 08:30 - 17:00
Universeum

Semifinal i Göteborg av Utställningen Unga Forskare! Utställningen Unga Forskare Göteborg hålls på Universeum. Här får elever en rolig dag och chans att ställa ut sitt gymnasieprojekt i den spännande miljön på ett science center. Kom och besök oss och bli inspirerad till ditt eget projekt!

Mer information »
mars 2018

Semifinal Lund

1 mars @ 08:00 - 16:00
Vattenhallen

Semifinal i Lund av Utställningen Unga Forskare! Utställningen Unga Forskare Lund hålls på Vattenhallen. Här får elever en rolig dag och chans att ställa ut sitt gymnasieprojekt i den spännande miljön på ett science center. Kom och besök oss och bli inspirerad till ditt eget projekt! Vi har även ett fortbildningsprogram för lärare.

Mer information »
+ Exportera evenemang