Engagera dig

Lediga jobb och uppdrag just nu:

 

Sommarforskarskolor 
  • Koordinator och handledare till Astra Zeneca Sommarforskarskola och Borealis- Unga Forskare Sommarforskarskola rekryteras i januari. Betalt uppdrag. Läs mer och ansök här.

 

Stockholm International Youth Science Seminar
  • Projektledare till Stockholm International Youth Science Seminar, SIYSS – Ideellt uppdrag. Läs mer om uppdraget och ansök här.
  • Vice projektledare till Stockholm International Youth Science Seminar, SIYSS – Ideellt uppdrag. Läs mer om uppdraget och ansök här.
Utställningen Unga Forskare 2022
  • Funktionärer till semifinalerna av Utställningen Unga Forskare. På semifinalerna arbetar du under en dag, samt vid cirka två digitala förberedelsemöten. Semifinaler hålls i Umeå, Malmö och Karlshamn den 3 mars, i Stockholm den 7 mars och i Göteborg, Borlänge, Lund och Södertälje den 8 mars. Vi behöver din intresseanmälan senast 30 november via detta formulär.  
  • Faddrar till finalen av Utställningen Unga Forskare. På finalen tar du hand om en faddergrupp med cirka nio finalister och informerar, leder och entusiasmerar dem under veckan. Finalen arrangeras dels digitalt och dels fysiskt vid Södertälje Science Park i Södertälje från 4 till 7 april 2022. Vi behöver din intresseanmälan senast 30 november via detta formulär.  

 

Kommande uppdrag inom våra verksamheter:  

 

Stockholm International Youth Science Seminar
  • SIYSS-projektgrupp (ca 10 personer) – Rekryteras i december/januari. Ideellt uppdrag.
  • Funktionärer inom SIYSS – Rekryteras löpande med start i september. Ideellt uppdrag.

  

Övriga uppdrag
  • Nomineringskommitté till Anders Walls stipendium för Unga Forskare. Rekryteras i september/oktober.
  • Funktionärer till Riksstämman, Rekryteras i augusti/september. Ideellt uppdrag.
  • Reseledare till våra internationella tävlingar i USA, Europa och Kina. Rekryteras i januari. Ideellt uppdrag.

 

Välkommen att bli aktiv i Unga Forskare

Varje år engagerar sig ett stort antal av våra medlemmar i våra verksamheter eller andra roliga uppdrag för att skapa mötesplatser och aktiviteter för unga i Sverige. Uppdragen varierar i längd och storlek men är alla förenade med gemenskap, kunskapsutbyten och en rolig upplevelse. Som aktiv i Unga Forskare har du möjlighet att få värdefulla erfarenheter och kontakter för framtiden.

När vi rekryterar kommer en annons att komma upp på denna sida. Nedan kan du även se när på året som vi söker aktiva till olika uppdrag så du kan hålla utkik i god tid. Glöm inte att följa oss på Facebook, då får du automatiskt veta när vi publicerar nya uppdrag.