Engagera dig

Lediga jobb och uppdrag just nu:

  • Valberedningen söker styrelseledamöter. Valberedningen öppnar nu för ansökningar och nomineringar för styrelseledamöter, ordförande och vice ordförande i Unga Forskares förbundsstyrelse för mandatperioden 2022-2023. Ansök senast 1 september 2021. Läs mer här.

Kommande uppdrag inom våra verksamheter:  

Utställningen Unga Forskare 2022
  • Funktionärer till semifinalerna av Utställningen Unga Forskare och finalen i Stockholm rekryteras under hösten 2021. På semifinalerna arbetar du under en dag, samt vid ca två förberedelsemöten. Under finalen arbetar du ca tre dagar. Ideella uppdrag, men viss ersättning utbetalas för funktionärer på semifinalerna. Vill du veta mer, hör av dig till projektledare Julia Mårtensson på julia.martensson@ungaforskare.se.

 

Stockholm International Youth Science Seminar
  • Projektledare till Stockholm International Youth Science Seminar, SIYSS – Rekryteras i november/december. Ideellt uppdrag.
  • SIYSS-projektgrupp (ca 10 personer) – Rekryteras i december/januari. Ideellt uppdrag.
  • Funktionärer inom SIYSS – Rekryteras löpande med start i september. Ideellt uppdrag.

 

Sommarforskarskolor 
  • Koordinator och handledare till Astra Zeneca Sommarforskarskola och Borealis- Unga Forskare Sommarforskarskola rekryteras i januari. Betalt uppdrag. Annons läggs upp i oktober 2020.

  

Övriga uppdrag
  • Nomineringskommitté till Anders Walls stipendium för Unga Forskare. Rekryteras i september/oktober.
  • Funktionärer till Riksstämman, Rekryteras i augusti/september. Ideellt uppdrag.
  • Reseledare till våra internationella tävlingar i USA, Europa och Kina. Rekryteras i januari. Ideellt uppdrag.

 

Välkommen att bli aktiv i Unga Forskare

Varje år engagerar sig ett stort antal av våra medlemmar i våra verksamheter eller andra roliga uppdrag för att skapa mötesplatser och aktiviteter för unga i Sverige. Uppdragen varierar i längd och storlek men är alla förenade med gemenskap, kunskapsutbyten och en rolig upplevelse. Som aktiv i Unga Forskare har du möjlighet att få värdefulla erfarenheter och kontakter för framtiden.

När vi rekryterar kommer en annons att komma upp på denna sida. Nedan kan du även se när på året som vi söker aktiva till olika uppdrag så du kan hålla utkik i god tid. Glöm inte att följa oss på Facebook, då får du automatiskt veta när vi publicerar nya uppdrag.