Lediga jobb

 

Jobba hos oss på Unga Forskare

Kom och jobba med oss och var med och skapa förutsättningar för unga i Sverige och internationellt med intresse för naturvetenskap, teknik och matematik.

  • Koordinator för digitala sommarforskarskolor. Vi söker en koordinator till våra digitala sommaforskarskolor 2021. AstraZenecas Digitala Sommaforskarskola samt Borealis Digital Science Week. Visstidsanställning från februari och pågår till augusti 2021. Ansök senast 10 januari 2021. Läs mer här.
  • Handledare till digitala sommarforskarskolor. Vi söker 5 handledare till våra digitala sommarforskarskolor 2021. AstraZenecas Digitala Sommaforskarskola samt Borealis Digital Science Week. Visstidsanställning från februari och pågår till augusti 2021 .Ansök senast 10 januari 2021. Läs mer här. 
  • Vikarierande projektledare. Nu söker vi en kollega för ett föräldravikariat som kan vara en del av vårt team på kansliet i Stockholm. Föräldravikariat med tillträde senast 15 februari 2021 och pågår till 1 maj 2022. Ansök senast 20 november. Läs mer här.

Vill du engagera dig ideellt så finns aktuella uppdrag här.