Lediga jobb

 

Framtiden väntar på dig!

Vi vill att alla barn och unga i Sverige ska få möjligheter och förutsättningar att utveckla och fördjupa sitt intresse för naturvetenskap, teknik och matematik, på fritiden och i skolan. Vi står inför många stora utmaningar i världen kopplat till bland annat miljö och klimat, jordens resurser och hållbarhet i vår livsstil. Vi är alla beroende av framsteg inom forskning och vetenskap som bidrar till att vi kan leva hållbart och säkert i generationer. För det behövs nyfikna människor som tar sig ann dessa utmaningar och bidrar till lösningar. Var med oss i arbetet att skapa förutsättningar för barn och ungas intresse för naturvetenskap, teknik och matematik idag – tillsammans kan vi påverka framtiden!

 

Lediga tjänster att söka

Aktuella jobb:

  • Extrajobb/sommarjobb som handledare till Unga Forskares digitala höstlovsskola inom cybersäkerhet. 4 veckors arbete i juni/juli (med start 12 juni) samt 2 veckors arbete i oktober/november. Rekryteringen sker löpande. Ansök senast 31 maj. Läs mer här!
  • Extrajobb som skolambassadör inom Utställningen Unga Forskare, Forsknings-SM för unga, betalt extrajobb. Rekryteringen sker löpande. Ansök senast 12 juni. Läs mer här!

 

 

 

Letar du ideella uppdrag?

Är du på jakt efter ett meriterande ideellt uppdrag? Surfa vidare till denna sida och kika in våra lediga uppdrag.