Lediga jobb

 

Framtiden väntar på dig!

Vi vill att alla barn och unga i Sverige ska få möjligheter och förutsättningar att utveckla och fördjupa sitt intresse för naturvetenskap, teknik och matematik, på fritiden och i skolan. Vi står inför många stora utmaningar i världen kopplat till bland annat miljö och klimat, jordens resurser och hållbarhet i vår livsstil. Vi är alla beroende av framsteg inom forskning och vetenskap som bidrar till att vi kan leva hållbart och säkert i generationer. För det behövs nyfikna människor som tar sig ann dessa utmaningar och bidrar till lösningar. Var med oss i arbetet att skapa förutsättningar för barn och ungas intresse för naturvetenskap, teknik och matematik idag – tillsammans kan vi påverka framtiden!

 

Lediga tjänster att söka

Aktuella jobb:

  • Skolambassadörer (extrajobb) Nu söker vi skolambassadörer som håller presentationer för gymnasieelever för att uppmuntra dem att delta i Utställningen Unga Forskare, Forsknings-SM för unga. Ansök senast 23 juni men rekrytering sker löpande. Läs mer här!
  • Studentföreläsare (extrajobb) Nu söker projektet Cybersecurity Academy studenter som vill föreläsa i skolor om it-säkerhet! Läs mer här!
  • Workshopledare (extrajobb) Nu söker projektet Cybersecurity Academy studenter som vill hålla i workshops om cybersäkerhet för ungdomar i grundskolan och gymnasiet! Läs mer här!

 

Letar du ideella uppdrag?

Är du på jakt efter ett meriterande ideellt uppdrag? Surfa vidare till denna sida och kika in våra lediga uppdrag.