Lediga jobb

 

Framtiden väntar på dig!

Vi vill att alla barn och unga i Sverige ska få möjligheter och förutsättningar att utveckla och fördjupa sitt intresse för naturvetenskap, teknik och matematik, på fritiden och i skolan. Vi står inför många stora utmaningar i världen kopplat till bland annat miljö och klimat, jordens resurser och hållbarhet i vår livsstil. Vi är alla beroende av framsteg inom forskning och vetenskap som bidrar till att vi kan leva hållbart och säkert i generationer. För det behövs nyfikna människor som tar sig ann dessa utmaningar och bidrar till lösningar. Var med oss i arbetet att skapa förutsättningar för barn och ungas intresse för naturvetenskap, teknik och matematik idag – tillsammans kan vi påverka framtiden!

 

Lediga tjänster att söka

Aktuella jobb:

  • Handledare för höstlovsskolan Vill du få erfarenhet av projektplanering, undervisning och samtidigt inspirera ungdomar? Sök till Handledare för höstlovsskolan, rekryteringen sker löpande men ansök senast 29 februari. Läs mer här!
  • Koordinator för sommarforskarskolorna Vill du få erfarenhet av att planera, leda och koordinera, och samtidigt inspirera ungdomar till STEM? Sök till tjänsten som koordinator för våra sommarforskarskolor, rekryteringen sker löpande men ansök senast 19 februari. Läs mer här!
  • Handledare för sommarforskarskolorna Vill du få erfarenhet av projektplanering, undervisning och samtidigt inspirera ungdomar? Sök till Handledare för våra sommarforskarskolor, rekryteringen sker löpande men ansök senast 19 februari. Läs mer här!
  • Föreningsadministratör (extrajobb) Vill du jobba med att stötta Unga Forskares medlemsföreningar? Vi söker en föreningsadministratör som vill utveckla föreningarna och deras medlemmar med fokus på föreningskunskap och demokratifrågor. Ansök senast 14 januari. Läs mer här!

 

Letar du ideella uppdrag?

Är du på jakt efter ett meriterande ideellt uppdrag? Surfa vidare till denna sida och kika in våra lediga uppdrag.