Lediga jobb

 

Framtiden väntar på dig!

Vi vill att alla barn och unga i Sverige ska få möjligheter och förutsättningar att utveckla och fördjupa sitt intresse för naturvetenskap, teknik och matematik, på fritiden och i skolan. Vi står inför många stora utmaningar i världen kopplat till bland annat miljö och klimat, jordens resurser och hållbarhet i vår livsstil. Vi är alla beroende av framsteg inom forskning och vetenskap som bidrar till att vi kan leva hållbart och säkert i generationer. För det behövs nyfikna människor som tar sig ann dessa utmaningar och bidrar till lösningar. Var med oss i arbetet att skapa förutsättningar för barn och ungas intresse för naturvetenskap, teknik och matematik idag – tillsammans kan vi påverka framtiden!

 

Lediga tjänster att söka

Aktuella jobb:

  • KOORDINATOR SOMMARFORSKARSKOLOR.

Nu söker vi en kollega till vårt team, ett perfekt extrajobb/sommarjobb! Visstidsanställning med tillträde februari 2022. Läs mer om tjänsten här! Sök senast 18 november.

  • HANDLEDARE SOMMARFORSKARSKOLOR.

Nu söker vi en flera kollegor till vårt team, ett perfekt extrajobb/sommarjobb! Visstidsanställning med tillträde februari 2022. Läs mer här! Sök senast 10 januari. (5 tjänster)

 

 

 

Letar du ideella uppdrag?

Är du på jakt efter ett meriterande ideellt uppdrag? Surfa vidare till denna sida och kika in våra lediga uppdrag.