I helgen är det dags för den nyvalda styrelsen att inta kansliet för första (men definitivt inte sista) gången. Gissa om vi är taggade…!Men medan den nya styrelsen lär känna varandra och börjar sätta sig in i sitt fantastiskt roliga, men samtidigt omfattande och komplexa uppdrag, så kommer det inte att vara tyst här på bloggen;

Vi har nämligen glädjen att få presentera en gästbloggare här på förbundsstyrelsebloggen – Johanna Salmi! Johanna har varit ekonomiansvarig för Utställningen Unga Forskare, och har genom Unga Forskare och LSU fått en plats i den svenska delegationen till FNs kommission för hållbar utveckling, CSD, som hålls den 2-13 maj i New York. CSD är en årlig konferens som ansvarar för att följa upp Agenda 21. Fokus i år är bland annat transporter, kemikalier och hållbara konsumtionsmönster.

Vi ser alla fram emot att få följa dig här!