Nu har det upprustade forumet på hemsidan lanserats!

På detta forum kommer du kunna dela med dig av dina erfarenheter, hjälpa andra hitta lösningar på deras problem, få hjälp med dina problem eller bara diskutera intressanta ämnen. Varje fredag kommer nu bli forumfredag då vi alltid kommer se till att posta nya trådar som du kan sätta dig in i. Det kommer vara allt från interna diskussioner om förbundets framtid till riktiga gobitar inom naturvetenskap och teknik.

Till höger ser du som är inloggad de senaste foruminläggen så att du kan hänga med i de trådar som är aktiva just nu!

Vad väntar du på? Logga in och klicka på Forum i användarmenyn för att komma in till forumet. Bered dig på första forumfredagen som vi har fullpumpat med tre olika trådar! Presentera dig-tråden, Anonymitet på forumet? samt Rättegången emot mänskligheten.

Psst! För varje gång du skriver på forumet får du poäng som syns i din profil. Hur många poäng får du?