Den 11 oktober anordnar IBM och Stockholms stad ett event i Stockholms stadshus där 300 unga diskuterar hur urbaniseringen påverkar Stockholms framtid. Hur formar vi infrastruktur i framtiden? Hur länkar vi samman utbildningssystem, politik och näringsliv med staden som utgångspunkt? Hur bygger vi den moderna staden?

Diskussionerna förs runt runda bord med en ambassadör som styr diskussionen, väcker frågor och inspirerar. Ambassadören ska också föra vidare åsikter till ett möte där några av Sveriges främsta makthavare tar plats vid borden för att fortsätta diskussionen. Då ska den yngre generationens talan föras fram och deras idéer konkretiseras med företagsledarnas och makthavarnas erfarenheter. Resultatet sammanställs sedan i ett dokument som kan ligga till grund för att skapa Stockholm – den moderna staden.

Är du intresserad av att delta i mötet som ambassadör? Läs mer och anmäl dig på www-05.ibm.com/se/news/events/denmodernastaden/index.html