Vill du bygga en robot? Vill du vinna en robot? Kom på robotdagen och lär dig om robotik, få information om Unga Forskare, samt programmera en egen robot och tävla med den! Kanske blir det du som tar hem en legorobot värd 2000 kr?

Tid: lördag 12 november kl 10.00-18.00

Plats: Mälardalens Högskola i Västerås

Deltagaravgift: 50 kr, gratis för medlemmar. Lunch ingår. Betalning av avgiften på 50 kr sker senast 10 november till konto 8166-1 914677310-7 (Swedbank, clearingnr är de första fem siffrorna). Ange namn och telefonnummer så vi vet vem som betalat!

Är du redan medlem i Unga Forskare? Mejla och ange vilken förening du är med i samt ditt födelsedatum, så registrerar vi att du inte behöver betala!

Vill du bli medlem, och slippa avgiften? Skicka in medlemsblankett så att den är kansliet tillhanda senast 12 november, märk kuvertet med ROBOTDAGEN. Mejla även chenjing.fan@ungaforskare.se och ange vilken förening du går med i, samt födelsedatum! Medlemskap finns i olika former. Startar du en förening eller projektgrupp får ni ett årligt bidrag för er verksamhet! Mer information och blanketter finns på www.ungaforskare.org/medlem/medlemsformer

Anmälan och info: Begränsat antal platser, först till kvarn! Anmälan och mer information: mejla chenjing.fan@ungaforskare.se. Ange namn och telefonnummer samt eventuell specialkost. Det går också bra att ställa frågor via tel 073-6373131 eller inlägg på eventet Robotdagen på facebook. Där hittar du också löpande information.

Arr: Unga Forskare Bergslagen

Varmt välkommen!