Vi söker dig som vill vara en av Förbundet Unga Forskares representanter för att nominera till Anders Walls stipendium inom naturvetenskaplig forskning.

Anders Walls stiftelser utdelar sedan 1983 årligen stipendier inom ett flertal områden. Särskilt avses att stödja sådana insatser som gjorts i en anda av entreprenörskap och kreativt tänkande. Förbundet Unga Forskare ansvarar för att nominera stipendiater inom området naturvetenskaplig forskning. Stipendiaten utses sedan av representanter för Anders Walls stiftelser. Stipendiebeloppet kan uppgå till 150.000 kronor och tilldelas en enskild person. (Vissa år har dock två stipendiater fått hela stipendiesumman).

Du måste ha medlemskap i Unga Forskare, ett brinnande intresse för naturvetenskaplig forskning och gärna egen framgång inom forskning i något avseende. Uppdraget är ideellt.

Intresserad? Skicka ett personligt brev till rekrytering@ungaforskare.se