Just nu finns det extra många ledaruppdrag på förbundsnivå som kommer att tillsättas under den kommande tiden. Är det dags att ta nästa steg i din personliga utveckling, och anta en ny utmaning? Vad bra! Det är bara att välja det som låter mest spännande:

  • Vill du leda och utveckla en prestigefull verksamhet med gott internationellt rykte och anknytning till nobelfestligheterna? Toppen! Vi söker nämligen en ideell  projektledare för SIYSS 2012.
  • Projektbanken är vår plattform för gymnasieelever som gör tekniska eller naturvetenskapliga projektarbeten. Med Projektbankens imponerande nätverk, spännande utveckling (inte minst i och med den nya gymnasieskolan GY11) och möjlighet att hjälpa tusentals elever i projektarbetet kommer du säkert att stortrivas som ideell projektledare för Projektbanken.
  • Är du ansvarstagande och gillar att vidga dina vyer? Då är säkert ett reseledaruppdrag intressant. Guida våra fantastiskt duktiga stipendiater från Utställningen Unga Forskare på internationella tävlingar i Slovakien, Kina eller USA!
  • Vill du hjälpa till att sprida kunskap och inspiration inom ett särskilt naturvetenskapligt eller tekniskt ämne? Vi söker nu ämnesprojektledare (som kommer att arbeta med våra engagerade projektgrupper och föreningar som är anslutna till förbundet) för ämnena Data&Programmering, Matematik, Teknik, Elektronik samt Miljö&Klimat.
  • Förbundet har förtroendet från Anders Walls Stiftelse att få nominera stipendiater till unga forskare-stipendiet. Du kanske skulle kanske vara intresserad av att sitta med i den gruppen som sköter nomineringarna?
Sist, men inte minst, söker vi även en person till en ny tjänst på vårt kansli, som bland annat ska arbeta med kontakt med skolor. Mycket spännande utveckling och givande utmaningar kan man räkna med. Alla andra uppdrag ovan är ideella, medan det här är alltså en visstidsanställning på två år.

 

Oavsett vilken eller vilka av ovanstående uppdrag som du tycker låter lockande, kan jag garantera att vår generalsekreterare ser fram emot att få läsa just DIN ansökan!