Vill du lära dig mer och utvecklas som människa? Nu söker alla distrikts valberedningar efter folk som är intresserade av förtroendeuppdrag! Vi söker dels intresserade av att sitta i distriktsstyrelser, men också valberedare och revisorer till distrikten till nästa år. Som ideellt aktiv i ett distrikt får du möjlighet att lära dig mer om ledarskap, ekonomi, arrangörsskap och vara med och styra en organisation. Genom ditt uppdrag får du utbildning anpassat efter det uppdrag du har. Nu har alla distriktens valberedningar gått samman med en gemensam intresseanmälan. Så vill du bli kontaktad av valberedningen i ditt distrikt, fyll i formuläret. Du kan välja mellan att få mer information eller att göra en intresseanmälan till en post. Intresseanmälan är inte bindande utan bara ett sätt för oss att veta att du finns! Klicka på länken https://docs.google.com/a/fuf.org/spreadsheet/viewform?formkey=dEhBTjhvVGFyOVJsYmtzTEpYQTAxQWc6MQ&pli=1