Unga Forskare-medlemmen Louise Ågren, student i molekylär bioteknik vid KTH och 2011 års mottagare av Anders Walls stipendium, intervjuas i Svenska Dagbladet om sin praktik på Johns Hopkins University School of Medicine i Baltimore som möjliggjordes av stipendiet. På universitet fick Louise lära sig mer om neurologiska sjukdomar, aktuell forskning och specifikt om hur mänskliga stamceller kan användas för att behandla olika neurologiska sjukdomar.

Läs hela artikeln på www.svd.se/naringsliv/innovation/ung-stipendiat-soker-svar-pa-als-gatan_6755977.svd#after-ad

I Unga Forskare har Louise tidigare bl a varit projektledare för SIYSS, Stockholm International Youth Science Seminar. Anders Walls stipendium tilldelas årligen unga forskarbegåvningar och Förbundet Unga Forskare ansvarar för att nominera kandidater inom området naturvetenskaplig forskning.