Stort grattis till KYSS – Kungsholmen Young Scientists Society, som tagit hem segern och blivit Månadens förening Januari! Föreningen har verksamhet inom fysik, kemi och matematik, har 63 medlemmar och hör till Stockholmsdistriktet. Under 2011 har de bl a ordnat en Rubiks kub-tävling och öppna studiecirklar på Kungsholmens gymnasium. De har också instiftat ett eget stipendium för naturvetenskapliga projektarbeten och gjort studiebesök på Stockholms universitet.

KYSS belönas genom publicering i en Unga Forskare-årskalender som trycks upp inför 2013.

Borde din förening bli Månadens förening, eller vet du en förening du vill hylla? Nominera den till Månadens förening Februari genom att mejla till tove.ladberg@ungaforskare.se senast 31 januari! De två föreningar som får flest nomineringar går vidare till final och läggs ut för omröstning på hemsidan.