Nu är sommaren snart över och regnet öser ner. Vad passar väl bättre då än att krypa ner under en filt och titta på lite film? Och här kommer helt passande förbundsstyrelsens hetaste filmtips:

 

1. En serie filmklipp om strategin har börjat dyka upp. Det är totalt 8 klipp där någon från förbundsstyrelsen berättar om strategin på olika teman. Först ut är jag och jag pratar om varför man har en strategi. Sedan berättar Robert om tanken med inkubatorn. Fler klipp kommer att dyka upp under hösten och kommer att lyfta hur vi tänker om ungt ledarskap och verksamhetsstöd, hur vi har tagit fram strategin med mera. Som vanligt får man gärna ställa frågor eller skriva tankar på forumet eller i brevlådan, där man också kan läsa strategin. 

 

2. Nya idéer är en viktig komponent i strategin, därför har vi i förbundsstyrelsen dragit igång en liten tävling där man ska lämna in en idé på verksamhet. Mer om priser och annat finns att läsa här. Och skulle man ha lite dåligt med inspiration kan man alltid titta på våra inspirationsfilmer. Här är den första.