Till Riksstämman söker vi nu tre Byråkrater, två Teknokrater och två Demokrater som inte är rädda för att kavla upp armarna, lyfta tungt och hjälpa till där det behövs. Se annonserna nedan och tveka inte att kontakta kansliet vid frågor eller om du är intresserad av att vara med.

 

Byråkrater
Till Riksstämman i november söker vi nu tre stycken ordningsamma Byråkrater som vill ta sig an uppdraget att ta emot alla deltagare vid ankomst, dela ut information och slussa alla till rätt plats vid rätt tid. Som Byråkrater är man med och ser till att allt flyter på under helgen. Man ansvar för att pricka av personer och dela ut röstkort, se till att alla bär skoskydd inomhus och mycket mycket mer. Uppdraget sträcker sig under hela helgen.

Teknokrater
Vi söker två tekniska personer som vill hålla i allt vad teknologi heter och som kan ansvara för att bland annat alla mikrofoner fungerar och att projektorn visar rätt bilder under mötet. Uppdraget pågår hela helgen och som Teknokrat behöver man vara på plats under såväl mötet som under Open stage framträdanden och välkomstmötet. Det huvudsakliga ansvaret är att se till att allt tekniskt fungerar felfritt under hela helgen. Utöver detta ska Teknokrater även rapportera helgens händelser på Förbundets Facebook-sida.    

Demokrater
Som Demokrat kommer man ansvara för Påverkanstorget och för Inspirationstorget. Man ska planera och ordna allt praktiskt som att ställa i ordning skärmar, dela ut post-it lappar och skapa en bra miljö för medlemmarna på mötet. Man ska även svara på frågor och guida de minglande deltagarna så vi får en så bra Riktstämma som möjligt.
I uppdraget som Demokrat ingår även att ta hand om allt som rör Inspirationstorget. Föreningar och verksamheter kommer här att visa vad de håller på med för övriga medlemmar och kommer att behöva Demokraternas hjälp att fixa möbler och rekvisita till sina montrar.

Tycker du att något av uppdragen låter som ett jobb för dig? Hör av dig till kansliet direkt!