Den 14-15e maj håller vi tillsammans med Observatorimuseet Energidagar.

 

Vi erbjuder högstadie- och gymnasieelever inspirerande dagar med energi i fokus. Vårt mål är att ge ungdomar fördjupad insikt om energifrågor och få dem att reflektera över hur de själva kan påverka framtiden. Besökarna får möta forskare och studenter som berättar om energi utifrån olika aspekter. Nya energikällor, innovativa lösningar, energi idag och hur det kan komma att bli i framtiden. Vi vill att ENERGIDAGARNA ska fungera som inspiration och en förlängd arm till undervisningen. Här kan till exempel eleverna få idéer till sitt gymnasiearbete.

Se programmet här!

Anmäl klassen till ett för- eller eftermiddagspass någon av dagarna. Ange skola, årskurs och antal elever.  
Epost: energidagarna.obsmus@kva.se, eller telefon: 08-545 483 90.

Först till kvarn gäller. Avboka om du inte kommer så andra får plats.