China Adolescents Science and Technology Innovation Contest är en nationell utställning i Kina dit unga forskare från hela världen bjuds in. Evenemanget har över 500 utställare och hålls i Nanjing City, Jiangsu Province, den 1-6 augusti, följt av en veckas rundresa för stipendiaterna, vilket ger möjlighet till ett unikt kulturellt utbyte.

I sommar kommer Sonja Edström och Björn Bergwall från Bromma Gymnasium och Blackebergs gymnasium i Stockholm få uppleva utställningen i Kina tillsammans med en reseledare. Projektet som Sonja och Björn tillsammans gjorde heter: Asterias rubens – en art i förändring? och det kan man läsa mer om på vår webbplats.

Bild: Nu har finalen av Utställningen Unga Forskare dragit igång. Utställningen på Tekniska museet kommer att vara öppen för allmänheten både idag och imorgon, kom gärna förbi och titta!
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  
En bild på det tävlandes montrar på Tekniska museet i Stockholm