London International Youth Science Forum är ett vetenskapsforum i London mellan den 24 juli och 7 augusti, som samlar över 300 ungdomar från 60 länder och inkluderar stimulerande seminarier, studiebesök samt föreläsningar av ledande forskare.

I juli kommer Josefin Johansson från Gullmarsgymnasiet i Lysekil, Jenny Sedhed från Ehrensvärdska Gymnasiet i Karlskrona och Josefin Karlström och Linnea Östermark från Polhemsgymnasiet i Göteborg tillsammans ge sig av på den här resan.

Projektet som Josefine Johansson gjorde heter: Atomjakten. Jennys projekt heter: Are there any spatial differences between men and women? Josefin Karlströms och Linneas projekt heter: Sargassum muticum – varför har den blivit så vanlig?

Vill man läsa mer om den här resan eller projekten som tagit deltagarna dig så gå in på vår webbplats.

En bild på en deltagares monter