Efter ca 18 timmars resa från Arlanda, med mellanlandningar i Amsterdam och Minneapolis, kom vi till slut fram till Phoenix, Arizona. Highlighten under flygresan var nog när vi flög över Klippiga bergen i solnedgången – otroligt vackert!

Väl framme i Downtown Phoenix slogs vi av hur fruktansvärt stort allting är. Den nybyggda basebollarenan tar ca 50 000 pers och staden som helhet inhyser nästan 1,5 miljoner människor. Hotellet med sina 31 våningar syntes på långt håll och lobbyn skulle nog rymma en större villa.

Utanför hotellet fanns ett litet område med ett gäng olika restauranger och denna kväll föll valet på en mexikansk sådan. Efter en god måltid gick vi tillbaka till hotellet. Fast att klockan var nära midnatt var det ca 30°C varmt…

/Mikael

Hela team Sweden fotograferades av en polis utanför flygplatsen. Han var urtrevlig!

Hotellet är 31 våningar högt. Med pool.
Vi fick tre stycken sådana här dubbelrum…

En välförtjänt middag!