Vår stipendieresa till Houston och I-SWEEEP är snart över och vi sitter just nu på flygplatsen i Amsterdam och väntar på vårt plan som ska ta oss hem till Stockolm. Resan har varit späckad av så mycket olika aktiviteter att vi fick uppleva massor trots att vi inte stannade i USA längre än sex dagar.

Att vi fick ta emot ett hedersomnämnande känns som ett bevis för att hårt jobb lönar sig, men det viktigaste är att vi även fick knyta nya band med likasinnade studenter från hela världen. Något som inte många alla får möjlighet att göra!
När vi började med projektarbetet trodde vi aldrig att det skulle sluta med att vi skulle få bo på Hilton Hotel och ställa ut vårt projekt i USA. Det känns fortfarande konstigt att ta in att WaterPhoria är ett av årets bästa unga miljöprojekt – i världen!

Vi vill tacka Förbundet Unga Forskare, deras finansiärer samt våra sponsorer för att vi fick möjligheten att kunna göra vårt projektarbete, visa upp resultatet på Utställningen för att sedan får göra den här fantastiska resan till Houston och få delta i I-SWEEEP. 

Tack!
Frida Cronqvist och James Janani
Projekt WaterPhoria