Idag ställde vi ut inför juryn för bedömning. Trots ett späckat åtta timmar långt minutschema och precisa anvisningar så var faktiskt bedömningen en väldigt avslappnad upplevelse. Jurymedlemmarna var snälla, intresserade och ibland rent lyriska över att höra vad vi jobbat med. En jurymedlem, som själv arbetade med det vårt projekt handlar om, återkom till och med någon timme efter sin inbokade bedömningstid bara för att ge en massa personliga tips om hur han skulle ha fortsatt projektet. Nördhumor var också populärt.

Efter bedömningen slappade vi på hotellet ett tag för att sedan gå på kvällens stora “finalist mixer”, då alla ungdomar på eventet (nära 1500 pers) samlades för att äta gott och dansa till musik med DJ Quantum. Vi spenderade mycket tid tillsammans med några amerikaner vi lärt känna under veckan.
/Andreas

Astronomerna i sin monter.
Biokemisten i sin monter.
Disco med typ 1500 pers. 
Högtryck!