Ingen dag här går obemärkt förbi. Idag var det Public Visitation Day vilket betyder att det kommer en hel del skolungdomar och andra från allmänheten för att besöka utställningen. Inför denna dag satte de upp kättingar för att hindra barnen från att stiga in i montrarna, men det såg nog mer ut som om det var vi som hölls inne. Allt som saknadeds var en skylt där det stod: ”Do not feed the animals” för att bilden skulle vara komplett, haha.

Idag var vi även på en föreläsning med två astronauter från NASA som berättade om hur det är att bli och vara astronaut. Mycket trevligt och väldigt många roliga filmer och bilder från deras rymdresor.

Middagen förtärdes ikväll på TGI Fridays då killarna var extremt sugna på riktig stek, och det fick de.

Dagen avslutades med the Special Award Ceremony där utomstående organisationer delade ut sina priser i två och en halv timme. Mycket klappande. Tillsammans med samtliga finalister fick på Wolframpriset, dvs. gratis licenser till den matematiska programvaran Matemathica.

Hoppas att ni har det lika trevligt som vi har det!

/Josefine

Barn intresserade av forskning om barnleukemi.
Reseledare Mikael Får sina handrörelser kopierade av en robothand. Läskigt coolt!
Det var riiiiiktigt mycket folk!
Team Sweden med astronauten James Dutton. Han var cool, för han kände Christer Fuglesang personligen!
Här äter vi på TGI Friday’s. Det vart kött och kött med lite kött till.
Special Awards Ceremony höll på i 2,5 timmar.