”It’s not 2 % fat, it is 98 % fat free”

Dagen började väl egentligen i natt eftersom vi flög från Phoenix igår kväll. Vissa av oss var vakna hela resan, andra fick sova. Vi kom i alla fall fram till Washington D.C. 09.40 lokal tid och då åkte vi direkt till hotellet där vi alla sov till klockan 17 ungefär.
Då kände vi alla att hungern hade infunnit sig i våra magar och vi bestämde oss för att äta en stor middag inklusive efterrätt. Det blev god thai-mat och sedan frozen yoghurt (”froyo”) i ösregnet. På en skylt ovanför en av glassorterna stod det ”98 % fat free”, vilket vi tyckte var alldeles underbart roligt. Kanske klingar det lite bättre än ”2 % fat”?
Dagen avslutades med en trip till en IMAX-biograf för att se Star Trek Into Darkness i 3D, vilket var helt underbart! Riktigt bra film med en hel del riktigt bra scener. Mikael var helt lyrisk hela kvällen över filmen. Vi rekommenderar den starkt!
Hasta la vista!
/Josefine
Just walking down the streets of D.C.

Äter Froyo för första gången. Det fanns 16 smaker och väldigt många olika toppings, som man själv fick välja och vraka bland. Man betalade endast för sin bägares slutliga vikt. 
Precis innan vi ska in och se Star Trek Into Darkness på IMAX 3D.