Idag återvände hela Team Sweden till Arlanda och Sverige. Våra drygt två veckor i USA har varit mycket händelserika och helt fantastiskt roliga. Det har varit en fröjd att få vara reseledare för tre så duktiga, glada, och trevliga ungdomar. Deras föräldrar kan vara riktigt stolta över dem.

Jag kan heller inte lägga nog vikt vid vår tacksamhet till Intel, Skolverket, Stiftelsen Gundel Cornelias Stipendiefond för Unga Forskare, samt Förbundet Unga Forskare, som tillsammans möjliggjort denna stipendieresa.

Jag vill också önska mina tre stipendiater, Måns Holmberg, Andreas Persson, och Josefine Wahlström, ett stort Lycka till i deras framtida utbildning och forskarkarriärer. Ni kommer gå långt!

/Mikael

Tre stipendiater och en reseledare som är bra mycket tröttare än vad som framgår. För kul har vi haft!