Idag var sista dagen på CASTIC och vi har precis kommit hem från prisutdelningen. Likt invigningen hölls prisutdelningen i samma stora sal och det var fullt av både deltagare, lärare, föräldrar och press. Vi hade innan prisutdelningen fått instruktioner om vad Sonja och Björn skulle göra om de blev uppropade till 3:e, 2:a eller 1:a plats och vi lyssnade spänt eftersom vi förväntade oss att allt skulle vara på kinesiska. Som tur var började plötsligt konferenciererna prata engelska och förklara att det var dags för utdelning av pris till de internationella deltagarna. Därefter började de ropa upp namnen på de som kom på tredje plats och vi hörde inget Sonja eller Björn i högtalarna. Inte heller på andra plats! Och sen, precis när det börjat sjunka in att det nog var en förstaplats på gång hördes: FIRST PLACE SONJA EDSTOM AND BJORN BERGWALL!

Mina damer och herrar, låt mig presentera våra två svenska förstapristagare i det 28:e CASTIC!

Stort grattis Sonja och Björn! det var ni värda efter allt hårt jobb och många timmar av tvångsfotografering under utställningen. Nu blir det segerfirande på rummet med massor av godis:) 
//Filippa