Nu slås ämnesprojektledarna och ambassadörsgruppen ihop till den nystartade Inspiratörsgruppen!

För dig som har varit med ett tag – eller som är helt ny, brinner för naturvetenskap och vill växa inom Unga Forskare. Ansök om att bli en del av vår nya Inspiratörsgrupp – en sammanslagning av ämnesprojektledarna och ambassadörerna. Det är inte tidskrävande men inte desto mindre väldigt viktigt och roligt! Du bör vara utåtriktad, positiv och ha ett brinnande intresse för att inspirera andra inom naturvetenskap och teknik. De viktigaste arbetsuppgifterna är att:

-Åka på ambassadörs/representationsuppdrag typ Berzeliusdagarna, Forskarfredag

-Svara medlemmar som hör av sig med naturvetenskapliga frågor, via t ex facebook och mejl

-Söka upp en rolig naturvetenskaplig film, nyhet, tips, länk, foto el dyl, 1 g/mån

Uppdraget är inte tidsbegränsat men du bör engagera dig i minst ett halvår. Mejla tove.ladberg@ungaforskare.se för frågor eller intresseanmälan! Berätta om dig själv, var du bor och vad du pluggar, tidigare erfarenheter i eller utanför Unga Forskare och vad du brinner för inom NV/TE.