I likhet med föregående år framlägger Förbundet Unga Forskare kandidat/er till Anders Wall-stipendiat för 2015. Årets stipendiater uppgick till 150 000 kronor vardera. Stipendierna innebär en möjlighet för mottagaren att satsa vidare på sin forskning.
Nu söker vi dig som vill sitta med i Unga Forskares nomineringskommitté (5 platser) för Anders Walls stipendium. För att säkerställa en spridning av ålder och erfarenhet ser vi gärna även att gamla rävar och tidigare medlemmar i Förbundet söker till kommittén. Vi vill i nomineringsgruppen även ha spridning i forskningsinriktning.
Kommittén träffas under en dag och väljer gemensamt ut vilken eller vilka unga forskare som skall nomineras.
Vi söker dig som..
• är intresserad av forskning och gärna även av entreprenörskap och socialt ansvarstagande.
• har erfarenhet och kunskap om Förbundet Unga Forskare
Uppdraget är ideellt. Kostnader för eventuella resor, kost och logi står Förbundet Unga Forskare för. För frågor om uppdraget kontakta i första hand Tomas Klingström på tomas.klingstrom [@] gmail.com och i andra hand Daniel Madhani på: daniel.madhani[@]ungaforskare.org
Varmt välkommen in med din ansökan som innehåller en beskrivning om dig själv och varför du vill delta i kommittén till rekrytering [@] ungaforskare.org
Datum för sista ansökan är 25 september