Hej,

I år kommer ni främst att få höra från Jacob Lagerros, styrelsens informationsansvarige, och så jag då, Tove Verner-Carlsson, allmän ord-fantast (så skulle nog Jacob också kunna beskrivas dock). Kanske blir det något gästinlägg..?

Här ska det gå att läsa om styrelsens arbete, vad vi gör, vad vi inte gör, och hur otroligt roligt vi har när vi gör. Förhoppningsvis ska det ge en (lagom) tydlig bild av vad styrelsearbete i Unga Forskare innebär, inspirera er alla till att själva överväga att söka detta ärofyllda förtroendeuppdrag samt vara roligt att läsa. Framförallt hoppas vi på en ökad transparens och ökade möjligheter till medinflytande.

Det finns en nystartad facebook-grupp som heter “Aktiva i Unga Forskare” där allt aktuellt inom förbundet kan diskuteras, och där vi i styrelsen kommer be om input då och då i diverse frågor. Gå gärna med där om ni känner er sugna på att diskutera och ta del av förbundets samtid och framtid.

Om man vill prata med styrelsen, tycka om styrelsens arbete, besöka ett styrelsemöte eller på annat sätt komma i kontakt med oss är det klart enklaste och snabbaste sättet att maila forbundsstyrelsen@ungaforskare.se. Vi blir jätteglada då!

Vad vill ni läsa om på bloggen? Vad är intressant och vad är mindre viktigt? Vilken information vill man ha från styrelsen? Behövs det en FAQ? Vilka behov finns? Skriv gärna i kommentarsfältet, och så återkommer Jacob och jag snarast och därefter på regelbunden basis. 🙂

På återhörande!
Tove Verner-Carlsson,
Vice Förbundsordförande