DISCLAIMER: NEDAN ÄR ETT APRILSKÄMT. INGEN GENERALSEKRETERARE ÄR TILLSATT. VI HAR FÅTT IN OTROLIGT MÅNGA FANTASTISKA ANSÖKNINGAR FRÅN OTROLIGT KOMPETENTA MÄNNISKOR. SJÄLVKLART KOMMER VI MEDDELA ALLA SOM INTE ERBJUDS TJÄNSTEN, INNAN DENNA OFFENTLIGGÖRS.
———————————————————————————————-

Det är med stor glädje förbundsstyrelsen kan meddela att beslut tagits om anställning av ny generalsekreterare. Diana Diez, nuvarande förbundsordförande, har varit ansvarig för rekryteringsprocessen och säger som följer:
– Efter att ha tittat på den kompetensprofil som jag tagit fram för tjänsten och ha tittat på de andra ansökningar som kommit in, har jag kommit fram till att den som är bäst lämpad för tjänsten helt enkelt är jag! Förvisso har sista ansökningsdatum inte passerats, men jag har insett att ingen kan trumfa mig. Jag har under dagen tagit ett ordförandebeslut på detta och tillträder direkt efter påsk. Parallellt kommer jag sitta kvar både som förbundsordförande och arbetsledare av generalsekreteraren.

Styrelsen och personalen är mycket glada för detta besked och önskar Diana stort lycka till i det nu utökade engagemanget!