Söndagen började med att vi tog oss till utställningshallen. Där var det krav på att allting som skulle färdas ut och in ur hallen skulle märkas upp. När man sedan lämnade lokalen skulle vakterna kika genom väskan. Detta var en aning drygt då man passerade in och ut flera gånger och hade mycket saker med sig, men det var för allas bästa.


Dagen fortsatte med att vi gick och hyrde kajaker för att paddla på floden. Det var helt fantastiskt och ett väldigt annorlunda sätt att utforska staden på. Det var även underbart att göra något som både var roligt och svalkande i detta paradisväder. Dagen avslutades med en så kallad “pin-exchange”. För dom som inte är från USA verkar detta jättekonstigt. I stort sett så går man runt och minglar med folk där man då använder frågan “ska vi byta pins?” för att starta en konversation. Det var ett väldigt roligt avslut på dagen där vi träffade väldigt många fantastiskt trevliga personer.


Måndagen började med bagelfrukost för att sedan plugga en stund. Efter lunch var det dags att dra sig till mässhallen där det var dags för symposia (föreläsning) kring hur domarna kommer bedöma projekten och vi fick även en hel del tips kring vad som är viktigt att presentera.


På kvällen skedde den stora invigningsceremonin. Den var fullspäckad av toppenbra
föreläsare och alla deltagare bara sprudlade av energi vilket gav upphov till en helt fantastisk stämning i salen.


Det roligaste hittills har varit att få träffa alla människor som är hur öppna, trevliga och glada som helst. Bara trivas tillsammans och njuta av varandras sällskap. Samt utbytta erfarenheter och kunskap.


Nu är det dags att dra sig till kojs och samla energi inför morgondagens äventyr.