Nu söker vi dig som vill jobba 50 % i höst med vår verksamhet Gnistan! Du är med i alla delar av projektet – projektplaneringar, deltar i lärarinformationsträffar, visions- och friktionsdagar med de deltagande klasserna, är med och rekryterar, stöttar och samordnar mentorerna, arbetar med kommunikation och sociala medier, genomför och sammanställer utvärderingar mm. Du arbetar i team tillsammans med vår projektutvecklare. Flexibla arbetstider. Arbetet utgår från vårt kansli i Stockholm. Ansök senast 20 augusti men rekrytering sker löpande.

Se annons här

Just nu söker vi även mentorer som vill inspirera högstadieungdomar i Trollhättan och Luleå. Uppdraget passar dig som snabbt får kontakt med människor i alla åldrar och kan relatera till hur tonåringar tänker. Du ser lösningar där andra ser problem och självklart tycker du att naturvetenskap och teknik är kul! Uppdraget är arvoderat och du ska kunna lägga ner cirka 4 h i veckan under en tioveckorsperiod. Sista ansökningsdag är 20 augusti men rekrytering sker löpande. Hjälp till att sprid info om uppdraget och tipsa folk du känner!

Se annons här.