Hej, hopp, galopp (okej stopp)!

Nu är vi framme på hotellet och har precis fått våra rum. Flygresan gick bra, men var lite skumpig. Tyvärr fick vi inte platser bredvid varandra, men Ulrika kunde kittla Klara i håret så det var lugnt ändå. Dessutom fick till och med ta med vår plansch som handbagage, trots dess storlek.Vi kan även passa på att erkänna att vi är något (läs väldigt) trötta, men samtidigt glada, taggade och förväntansfulla inför de kommande dagarna.

Under taxifärden från flygplatsen reflekterade vi över hur platt Milano är och funderade på om det är smog eller låga moln som gör det så disigt, men vi gissar/hoppas  på det förra. Strax bär det av mot utställningplatsen, där vi ska preppa inför imorgon, äta och dricka gott (mmmmm buffé) samt träffa alla andra deltagare.

Peace out och watch out, för är äntligen i MILANO!
/Klarre & Ulrika