Hej! 

Nu har vi vaknat upp dag 3 i Milano och sitter och äter vår andra hotellfrukost för resan. De två senaste dagarna har varit riktigt roliga och händelserika. 
Vi började vår resa i torsdags på morgonen, då vi flög från Ronneby till Stockholm mötte upp Sverige-gänget och flög sedan vidare till Milano. Monterbygget hann vi inte med att bli klara med så igår fick vi ge oss iväg extra tidigt till utställningshallen. Så fort vi blev klara med montern var det dags för invigningsceremoni där Amanda fick representera Sverige på scenen. Under dagen fick vi tre jurybesök, varav den första av jurymedlemmarna var svensk. Det var skönt att få börja berätta på svenska, men lite förvirrande då vi hittills hade berättat för andra intresserade på engelska.

Under kvällen var vi på Science & Technology Museum där vi fick en guidad rundtur. Kvällsmaten fick vi äta mitt i muséet under en stor katamaran. Det var fint uppdukat och en god trerätters, med underhållning i form av en pianospelande robot stod på schemat. Under middagen satt vi med ett trevligt gäng från Ryssland och ett från Bulgarien. Efter middagen gav vi oss med buss tillbaka till hotellet och somnade direkt. Klockan hann bli 23.30 och efter en händelserik dag var vi helt slutkörda. 
Nu känner vi oss piggare och är redo för en ny utställningsdag och sedan besök på Bergamo Alta. 
//Sofia & Amanda