Carl om dagen:
Dagen började med att vi åkte ifrån Flagstaff där vi tillbringat natten på vägen hem från Grand Canyon. Vi körde tillbaka till Phoenix och skulle lämna hyrbilen, men först skulle vi uträtta ett ärende. En kabel på vårt mätinstrument hade gått sönder under flygningen hit (som vi nämnde på TV4. Vi var i behov av ett lödjärn för att löda tillbaka kabeln. Vi hittade en kedja som hette UbreakIfix som var en Iphonereperatörkedja. Vi åkte dit i hopp om att få låna ett lödjärn. Men deras lödjärn var oturligt nog sönder. Alla andra butiker i samma kedja hade ett förutom just den butiken som vi åkt till. Så vi fick sätta oss iväg på ytterligare en utflykt för att hitta närmaste affär, som låg ca 20 min bort, dvs 40 minuter från hotellet (Vi lärde oss också att Phoenix är rätt stort). Vi hittade den tillslut, kabeln lagades och vi kunde pusta ut!

På eftermiddagen började vi alla sätta upp våra montrar i utställningssalen. Därefter bar det av till ett ac de andra hotellen där det var pin exchange med andra utställare. Det innebar att vi bytte pins och minglade med andra deltagare från hela världen!