Ansök till vår arrangörsgrupp och få värdefulla erfarenheter och meriter inom projektledning, finansiering, event eller kommunikation, samtidigt som du breddar ditt personliga kontaktnät och har ett riktigt roligt år tillsammans med oss!

Läs annonsen här och ansök senast 20 maj!

Utställningen Unga Forskare har funnits sedan 1963 och är Sveriges största utställning och tävling för gymnasieprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik. De elever som är med får upplevelser för livet, möter forskare, deltar i aktiviteter och får nya vänner. Som medlem i arrangörsgruppen för Utställningen får du utvecklas och erfarenhet av att arbeta med ett stort och komplext projekt, både självständigt och tillsammans med andra. Du får erfarenhet av alla projektfaser, från planering till genomförande och utvärdering. Du får kontinuerligt, personligt stöd och handledning i ditt uppdrag av projektledaren och Unga Forskares kansli. Att ha haft ett ideellt uppdrag hos oss är meriterande inför arbetslivet.