Nu har SJWP dragit igång. Nedan kan du läsa Hannahs tankar om de första dagarna.

Igår välkomnades alla finalister av SWJP. Representanter från the Raincoat Foundation höll ett litet välkomsttal innan middagen, där orden “Entrepreneurship, Knowledge and Passion” betonades. Dessa ord fångar även bra det intryck de övriga deltagarna givit mig. Samtidigt är skrattet aldrig långt borta.

Alla deltagare är uppdelade i två grupper. Min grupp fick idag en guidad visning av gamla stan. Även om jag varit där förut och numer även är stockholmsbo, är gamla stan alltid trevlig att besöka. De smala kullerstensgränderna och genuina byggnaderna har både charm och personlighet. Under fritiden som följde vandrade jag tillsammans med deltagare från Österrike, Spanien, England och Sydafrika vidare genom ett soligt Stockholm.

Imorgon har jag jurydag, vilket ska bli spännande!