Idag är vi stolta över att presentera projektledaren för Utställningen Unga Forskare 2019. Varmt välkommen Jonathan Jilg!

Hej! Jag heter Jonathan Jilg, är 21 år gammal och läser Teknisk Fysik på KTH. Mitt första möte med Unga Forskare var för lite mer än två år sedan då jag tog mig till final i Utställningen Unga Forskare. Den veckan vann jag inga priser men liksom många andra hittade jag en fantastisk gemenskap och valde att fortsätta engagera mig. Det ena ledde till det andra, jag valde att engagera mig i UG som arrangerar utställningen och nu idag står jag här som projektledare. Det är fantastiskt spännande och en oerhörd utmaning. En utmaning jag med stor glädje antar.

Målsättningen är att fortsätta våra framgångar 2018 och göra 2019 års utställning till den största och bästa utställning någonsin. Och med arrangörsgruppens enorma drivkraft och förmåga har jag ingen tvekan om att vi kommer förverkliga det.

Snart börjar rekryteringen av nästa års Utställningsgrupp (UG) och om du också vill anta utmaningen: sök! Jag lovar dig, du kommer inte att ångra dig.