Är du elev och vill ha inspiration till en rolig, intressant och passande projektidé? Eller är du lärare som vill ha ett komplement till den ordinarie undervisningen i gymnasiearbetet för att kunna stötta dina elever ännu bättre? Nu startar vi en ny kampanj som riktar sig till dig som är elev eller lärare som snart ska börja skriva eller handleda ett gymnasiearbete! 

Kampanjen består av exempel på vad andra elever har gjort för projektarbeten, förslag och tips på projekt från tidigare deltagare i Utställningen Unga Forskare, förslag på aktuella projektområden från forskare och företag, och massor av nyttiga och smarta tips och råd för ditt gymnasiearbete. 

Känner du någon som går i årskurs 2 på gymnasiet och snart ska skriva ett gymnasiearbete? Tipsa hen!

Unga Forskares verktygslåda är tänkt som stöd och komplement till dig som elev eller lärare i syfte att engagera, motivera och inspirera till det kommande gymnasiearbetet. Vi stöttar t. ex. med projektidéer, mallar för den vetenskapliga rapporten och tidsplanen eller en checklista som ska hjälpa eleverna att tratta ner en projektidé och formulera en frågeställning. 

Vill du veta mer om vårt utbildningsmaterial? Besök våra sidor för gymnasiearbetet.

Följ kampanjen på Utställningen Unga Forskares Facebook och Instagramsida @utstallningen.