Äventyret på Regeneron ISEF fortsätter. senaste nytt från VM-studion!

 

Det blir ingen tävling utan jurymöten och nu har deltagarna upplevt de något fruktade men väldigt spännande jurymötena. Juryn gör en bedömning av deltagarnas projekt och ställer utmanande frågor. Som vår stipendiat Simon Holmqvist säger “Både vi och domarna delar ju passionen för forskning och när man kommer in i forskningskänslan var det enkelt att förklara projektet och det är kul att se när domarna förstår och tycker att det är intressant”. Hör mer om deras reflektioner i VM-studion, se nedan. 

Vi önskar medlemmarna ett fortsatt lycka till och en trevlig vistelse!

Kom ihåg att du har chansen att uppleva forsknings-VM digitalt! Virtual Regeneron ISEF 2022 äger rum för allmänheten 5-13 maj och är en unik möjlighet för dig som vill inspireras av förebilder inom vetenskap och teknologi, samt ta del av exklusivt innehåll bestående av paneldiskussioner, föredrag, presentationer från tävlande och mycket mer! Länk till Virtual Regeneron ISEF 2022 ser du här. Tryck mitt i bilden för att komma in i den digitala utställningen och ta del av innehållet.
 
 
 
Info om tävlingen: 
Varje år deltar tiotals miljoner ungdomar från över 75 länder och regioner i deltävlingar världen över. Av dessa tar sig runt 1800 hela vägen till finalen i USA för att tävla om priser värda närmare 5 miljoner dollar. Utöver själva tävlingen anordnas dessutom olika sociala och vetenskapliga aktiviteter där finalisterna får chansen att inspireras och knyta nya kontakter. För mer info se Regeneron ISEF hemsida. 
 
 
 
Följ även forskningslandslagets äventyr på sociala medier: Facebook, se länk här och Instagram (@forskningslandslaget).