Nu är årets VM i forskning för unga slut och vår svenska delegation är åter hemma efter sina upplevelser på Regeneron ISEF 2022. Hur känns det att ha deltagit i VM i forskning för unga? Hör våra fem deltagares reflektioner i VM-studion! De berättar även om sina bästa tips till gymnasieelever som göra sina gymnasiearbeten!

Tack till Beijerstiftelsen samt Ericsson och AstraZeneca! 

Info om tävlingen: 
Varje år deltar tiotals miljoner ungdomar från över 75 länder och regioner i deltävlingar världen över. Av dessa tar sig runt 1800 hela vägen till finalen i USA för att tävla om priser värda närmare 5 miljoner dollar. Utöver själva tävlingen anordnas dessutom olika sociala och vetenskapliga aktiviteter där finalisterna får chansen att inspireras och knyta nya kontakter. För mer info se Regeneron ISEF hemsida. 
 
Läs mer om Sveriges unga forskningslandslag på vår hemsida
 
Fortsätt följ Forskningslandslagets äventyr på sociala medier: Facebook, se länk här och Instagram (@forskningslandslaget).