Besök Unga Forskares nya hemsida för lärare! Här samlar vi vårt skolmaterial på ett enkelt och tydligt sätt för dig som är lärare.

Materialet på hemsidan är sökbart, kopplar till kurser och centralt innehåll och presenteras med tillhörande lektionsmaterial, diskussionsfrågor och idéer för gymnasiearbeten – allt för att bli så lättanvänt som möjligt i klassrummet.

Unga Forskare erbjuder material från lågstadiet upp till gymnasiet, med aktuell forskning och vetenskap inom spännande ämnen, stödverktyg för gymnasiearbetet och mycket mer. Med stort fokus på framtida applikationer och möjligheter väcker vi elevernas intresse, vidgar vyer och skapar nya aha-upplevelser. Materialet tas fram i samarbete med universitet och företag och sätter forskningen i en intressant och verklighetsanknuten kontext för eleven.

Besök hemsidan för skolmaterial