Letar du projektidéer eller inspiration och stöd till ditt gymnasiearbete? Eller vill du bara se de spännande saker som våra finalister inom Utställningen Unga Forskare, Forsknings-SM för unga, forskat på?

I år erbjuder vi både en digital och en fysisk finalutställning att besöka. I den digitala finalutställningen 2024 kan du se vad andra elever gjort och hur de gått tillväga. Det finns även möjlighet att ställa frågor till finalisterna under finalen 8-11 april genom att kommentera under de olika sektionerna med material inne i montrarna. Du hittar den digitala finalutställningen via Utställningen Unga Forskares hemsida.

Kom ihåg att rösta på ditt favoritprojekt till Publikens Pris i den digitala utställningen! Du röstar genom att klicka på Like-knappen (högst upp i menyn på vänster sida) i montrarna. Röstning pågår fram till 10 april kl 16.00.

Tips för gymnasiearbetet! Ta del av spännande forskning i digitala montrar och öppna föreläsningar från våra partnerföretag och lärosäten, där du också kommer kunna ladda ner färdiga projektidéer kopplat till forskningsområdena. Du kan också titta på föreläsningar som går igenom alla de olika praktiska momenten i gymnasiearbetet och ladda ner mallar för tidsplan, frågeställning och mycket mer. Du hittar allt vårt skolmaterial på https://skolmaterial.ungaforskare.se