Vi är stolta sponsorer av Sveriges Unga Forskningslandslag, som består av några av de smartaste unga talangerna inom naturvetenskap, teknik och matematik.

Har du någonsin undrat vad som händer när XR-teknik möter 5G?
XR, Extended reality, förändrar hur vi interagerar med den digitala sfären. Från VR till AR och MR, möjligheterna är oändliga. Vi brinner för banbrytande och uppslukande teknologier som överbryggar klyftan mellan den virtuella och verkliga världen.

Det handlar inte bara om underhållning; det handlar om att revolutionera industrier och förbättra mänskliga upplevelser, och 5G är nyckeln till att frigöra dess fulla potential.
5G kan förändra spelplanen helt för uppslukande teknik. Med sin ultralåga latens och höga bandbredd möjliggör 5G smidigare, mer uppslukande XR-upplevelser. Oavsett om det handlar om att utforska virtuella landskap eller att samarbeta i utökade arbetsytor, tar 5G det till nästa nivå.

Vi tror att unga bär på nyckeln till morgondagens innovationer, så som uppslukande teknik. Därför stödjer vi med glädje Sveriges Unga Forskningslandslag. Tillsammans banar vi vägen för en framtid där allt är möjligt.

Tips! Kolla in Ericssons skolmaterial om internet of senses och hur vi skapar stabil och pålitlig AI! Där hittar du bl a idéer till ditt gymnasiearbete.