På Scania är vi drivande i skiftet mot hållbara transporter. Vår passion? Vi vill främja banbrytande innovationer inom områden som elektrifiering, autonoma och smarta transportsystem.

Varje dag utforskar vi nya sätt att göra våra transportlösningar bättre, för våra kunder, våra samhällen och vår planet. Vårt mål är att utveckla teknologier som omdefinierar industrin och har en bestående positiv inverkan på världen. Vi formar framtidens transporter genom att undersöka, utforska och samarbeta med akademin, industrin, offentliga sektor och genom att utveckla och investera i revolutionerande idéer och kompetenser.

Ni ungdomar som läser detta: Ni är framtiden. Scanias forskning och innovation handlar inte bara om lastbilar. Det handlar om att tänja på gränser, ifrågasätta normer och våga drömma. När du ger dig ut på din vetenskapliga upptäcktsfärd, kom ihåg att varje innovation börjar med en vision. Din vision!

Följ oss på @lifeatscania för att utforska hur dina framtida idéer kan spela en viktig roll i att forma en hållbar framtid.

Lär dig mer om Scania, hållbarhet och forskning och innovation i praktik på Scania: