Regeneron ISEF, VM i forskning för unga, har startat!

Nu har startskottet gått för världens största utställning och tävling för tekniskt och naturvetenskapligt intresserade ungdomar, Regeneron International Science and Engineering Fair, Regeneron ISEF.

Våra fem landslagsmedlemmar från Sveriges Unga Forskningslandslag år 2024 är på plats i Los Angeles, och ser fram emot en mycket spännande vecka. Ta del av deras upplevelser i VM-studion och hör dem berätta om sina förväntningar av veckan. Du hittar VM-studion på våra sociala medier samt längst ner i detta inlägg:

Instagram
TikTok
YouTube

Du har även chansen att se de tävlandes projekt digitalt! Länk till den digitala utställningen Regeneron ISEF Virtual Showcase ser du här och länk direkt till våra tävlandes projekt kommer här nedan:

Holger
Daria
Johan, Jonas & Julius

Igår hölls även öppningsceremonin för ISEF 2024. Se den här.

Info om tävlingen:

Varje år deltar tiotals miljoner ungdomar från över 75 länder och regioner i deltävlingar världen över. Av dessa tar sig runt 1800 hela vägen till finalen i USA för att tävla om priser värda närmare 5 miljoner dollar. Utöver själva tävlingen anordnas dessutom olika sociala och vetenskapliga aktiviteter där finalisterna får chansen att inspireras och knyta nya kontakter. För mer info se Regeneron ISEF hemsida. Följ även forskningslandslagets äventyr på sociala medier: Instagram, TikTok och LinkedIn.

Tack till Ericsson, Scania och AstraZeneca. Med stöd från Beijerstiftelsen.