Vi är mitt uppe i Regeneron ISEF, Forsknings-VM för unga. Våra tävlande har hunnit med massa roliga aktiviteter, mingel, sightseeing och förbereder sig nu inför den stora utställningen. Häng med in i VM-studion för att höra Holger, Daria och Julius berätta om sina projekt och att inspirera unga.

Du hittar VM-studion på våra sociala medier samt längst ner i detta inlägg:

Instagram
TikTok
YouTube

Du har även chansen att se de tävlandes projekt digitalt! Länk till den digitala utställningen Regeneron ISEF Virtual Showcase ser du här och länk direkt till våra tävlandes projekt kommer här nedan:

Holger
Daria
Johan, Jonas & Julius

Info om tävlingen:

Varje år deltar tiotals miljoner ungdomar från över 75 länder och regioner i deltävlingar världen över. Av dessa tar sig runt 1800 hela vägen till finalen i USA för att tävla om priser värda närmare 5 miljoner dollar. Utöver själva tävlingen anordnas dessutom olika sociala och vetenskapliga aktiviteter där finalisterna får chansen att inspireras och knyta nya kontakter. För mer info se Regeneron ISEF hemsida. Följ även forskningslandslagets äventyr på sociala medier: Instagram, TikTok och LinkedIn.

Tack till Ericsson, Scania och AstraZeneca. Med stöd från Beijerstiftelsen.