Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ansök senast 23 april: SKAPA-talang priset för unga innovatörer

17 april, 2019 - 23 april, 2019

SKAPA-priset är landets största och mest prestigefyllda innovationspris som delats ut varje år sedan 1986. SKAPA-talang är priset för unga innovatörer och delas ut till personer som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet, utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter.

Kolla youtube-filmen varför du ska söka och tävla om 250 000 kr!

Vilka kan tävla och på vilka grunder?

Den som söker eller blir nominerad ska var den vars idé ska bedömas. Man kan alltså inte söka på någon annans idé utan det är sökandens bidrag som ska bedömas.

Priset delas ut till den eller de personer, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet och utveckling av innovationer/uppfinningar, såväl produkter som tjänster, som kan leda till kommersiella möjligheter i näringslivet eller offentliga organisationer. Idén får vara kommersiellt introducerad tidigast 2017 och ska finnas på marknaden senast 2020. Vid bedömningarna har kreativiteten stor betydelse liksom internationell marknad och potentiell lönsamhet. Annat som bedöms är teknisk höjd, den immaterialrättsliga situationen, sökandens och projektets bakgrund och samhällsnyttan.

Innovationen/uppfinningen ska lösa ett problem och ska rent tekniskt fungera och ge det avsedda resultatet.

Här finns all info kring priset och ansökan: https://www.stiftelsenskapa.se

 

Detaljer

Börjar:
17 april, 2019
Slutar:
23 april, 2019
Webbplats:
https://www.stiftelsenskapa.se/ansökan-2019

Arrangör

Stiftelsen SKAPA
Webbplats:
https://www.stiftelsenskapa.se/om-stiftelsen-skapa