Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kongressen 2016

30 september, 2016 @ 17:00 - 2 oktober, 2016 @ 15:00

Varmt välkomna till Unga Forskares kongress i Uppsala som äger rum vid månadsskiftet september/ oktober.
Kongressen bygger på delaktighet och engagemang och har till syfte att skapa inblick i allt det som finns för er förening att använda er av inom förbundet Unga Forskare samt att lära känna de andra medlemsföreningarna.

Under passat ”Dra nytta av Unga Forskare” kommer vi presentera flera sätt som er förening kan använda sig av förbundets resurser och vi kommer att lansera en möjlighet för er att söka pengar för medlems- och rekryteringsaktiviteter.

En viktig del under helgen handlar om att medvetandegöra medlems- och engagemangsfrågornas betydelse samt ge din förening verktyg och inspiration för konkret tillämpning. Det kommer bland annat att vara en workshop om att skapa engagemang och rekrytera medlemmar med Annika Sundh Meiling, pedagog och från Medlemsutveckling.se.

Under ett annat pass kommer förslaget på Unga Forskares nya strategi att presenteras och diskuteras inför omröstningen av det på Riksstämman i november.

Vi bjuder på din resa till och från Uppsala samt mat och boende under helgen. En nyhet för i år är att vi i enlighet med förra årets klimatsmarta riksstämmebeslut om vegetarisk norm kommer att bjuda på enbart vegetarisk mat.

Vi ser jättemycket fram emot att träffa just er förening! Vi ses!

Tid: fredag 30 september till söndag 2 oktober.
Plats: Friluftsgården Alnäs i Uppsala som ligger i naturskön miljö söder om Uppsala.
Anmälan: Fram till söndag 4 september kan ni anmäla en representant från er förening att delta genom länken i mailet.

Details

Start:
30 september, 2016 @ 17:00
End:
2 oktober, 2016 @ 15:00

Venue

Alnäsgården