Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsdagen

7 maj, 2022 @ 10:00 - 16:00

Välkommen till Medlemsdagen 2022 för alla anslutna föreningar!

Medlemsdagen är Unga Forskares mötesplats för att främja gemenskap och engagemang.

DATUM: Lördagen 7 maj TID: ca kl 10-16 PLATS: Digitalt på zoom

Den 7 maj är det återigen dags! I år byter vi namn från Kongressen till Medlemsdagen men syftet och målgruppen är detsamma.

Detta är en digital mötesplats där ni från medlemsföreningarna får möjlighet att träffas och lära känna varandra, inspireras och få tips till ert arbete. Dagen ska ge er engagemang och konkreta verktyg vilket förhoppningsvis leder till en massa spännande verksamhet i föreningarna framöver.

Under dagen kommer ni få ta del och inspireras av några av de projekt som medlemsföreningarna driver, få med dig viktig kunskap om styrelsearbete och inte minst ta del en engagerande inspirationsföreläsning och idé-och projektworkshop (med vem avslöjar vi under april så håll utkik!). Det kan även dyka upp en och annan frågesport med möjlighet till fina priser.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: Söndagen 24 april

INSTRUKTIONER FÖR ANMÄLAN

Vi hoppas att varje medlemsförening skickar 1-2 personer men det går bra att direkt anmäla fler från er förening eftersom det är möjligt att det kommer finnas plats för fler. Anmäler det sig fler än 2 personer från samma förening hamnar dessa på reservlistan och får besked efter sista anmälningsdag om de har fått en plats.

ANMÄLAN: Se mejl till er förening med avsändare Mikaela Wikström. Inbjudan Unga Forskare Medlemsdag 2022

FRÅGOR?

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till Mikaela som är ansvarig för medlemsdagen på mikaela.wikstrom@ungaforskare.se

Detaljer

Datum:
7 maj, 2022
Tid:
10:00 - 16:00

Arrangör

Unga Forskare
Visa Arrangör-webbplats