Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Robot-SM (Chalmers Robotförening)

6 april, 2019 @ 10:00 - 16:30

Chalmers Robotförening är en förening som startades 2004 av robotentusiaster på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Förenings syfte är att främja intresset för robotar och teknik i Sverige och är tänkt att fungera som en plattform för robotintresserade båda på Chalmers och utanför skolan. Hemsidan är www.chalmersrobotics.se.

Robot-SM är en tävling och ett evenemang som är öppet för alla som är intresserade av framtidens teknik. Evenemangen har anordnats av Chalmers Robotförening på våren varje år sedan 2006. Syftet med Robot-SM är att vara ett evenemang där robotintresserade kan träffas, utbyta idéer och jämföra sina robotar mot varandra. Syftet är även att sprida intresset för teknik och robotar. Huvudattraktionen är kampen mellan autonoma robotar i grenarna Sumo, Linjeföljning, Folkrace och Fristil.

Praktisk information för alla deltagare. Har du inte anmält dig än? Då ser du till att göra det snarast här.

Tidsschema
Observera att tiderna nedan är preliminära och kan komma att ändras då fler deltagare anmäler sig. Vid ändringar uppdateras detta inlägg.
10:00 Invigning
10:20 Linjeföljning: test och tidtagning
10:40 Minisumo: gruppspel
11:50 Mikrosumo
12:30 Fristil: bedömning
13:20 Minisumo: final
13:30 Linjeföljning advanced: test och tidtagning
14:00 Folkrace: heat
15:30 Fristil: beslut
16:00 Avslutning med prisutdelning

Här finner du en grafisk översikt över dagen (engelska).

Från kl 09:00 finns det möjlighet för alla deltagande robotar att passera den obligatoriska invägningen vid sekretariatet. Här mäts och vägs roboten för att se till att den uppfyller reglerna. Observera att en ej invägd robot ej får tävla.

Mat
Vi kommer ha en kiosk som är öppen under hela dagen. Där finns möjlighet att köpa snacks och korv. Under lunchen kommer även alla deltagare bjudas på en baguette, hämtas i kiosken.

Vid frågor kontakta oss på info@robotsm.se

Vi ses!

Mer info finns här.

Details

Date:
6 april, 2019
Time:
10:00 - 16:30
Website:
https://www.robotsm.se/hem/

Organizer

Chalmers Robotförening
View Organizer Website

Venue

Chalmers Tekniska Högskola
Betonvägen 5
Göteborg,412 58Sverige
+ Google Map