Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Besök Utställningen Unga Forskares final!

29 mars, 2023 @ 13:30

Välkommen att besöka finalen av Utställningen Unga Forskare, forsknings-SM för unga!

Letar dina elever projektidéer eller inspiration och stöd till sina projekt? Besök finalutställningen 2023 fysiskt och digitalt och se vad andra elever gjort och hur de gått tillväga.

Utställningen Unga Forskare, forsknings-SM för unga är, Sveriges största vetenskapsmässa och tävling för gymnasieprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik är en möjlighet för dig att lyckas bättre med ditt projekt och en chans att nå ett steg längre.

Tid fysisk finalutställning: 29 mars 2023 kl 13.30-15.30

Plats: Södertälje Science Park ligger på Kvarnbergagatan 12 i Södertälje

Föranmälan: Mejla namn, och om du kommer från en skola, skolans namn och hur många elever som förväntas komma till: paula.langoe@ungaforskare.

För besökare och skolor erbjuder vi även en digital finalutställning som öppnar 27 mars där klassen kan hämta projektidéer, inspiration och ställa frågor till utställarna. Vi erbjuder också inspiration från företag och lärosäten i form av digitala föreläsningar och monterpresentationer av forskning till stöd för undervisningen i gymnasiearbetet och natur- och teknikämnen. Här kommer du kunna lära dig mer om aktuell, banbrytande forskning och ladda ner en mängd tillhörande projektförslag för gymnasiearbetet.

Detaljer

Datum:
29 mars, 2023
Tid:
13:30
Webbplats:
https://ungaforskare.se/om-finalen/